Vellykket arrangement den 17. august

Vi er begejstrede for at dele, at vores leverandørarrangement den 17. august 2023 i Middelfart var en stor succes!

Mere end 300 personer deltog, de repræsenterede over 200 virksomheder. Med disse potentielle fremtidige partnere startede vi vores aktivering af forsyningskæden for "FEED" (Front End Engineering and Design) processen, som vil løbe de næste to år.

I løbet af dagen delte vi, sammen med vores kunde, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og Forsvaret, vores planer og vision for de nye patruljeskibe. Vi præsenterede også vores nuværende konceptuelle syn på patruljeskibene og skitserede, hvordan processen vil udfolde sig for at gennemføre FEED, herunder hvornår forskellige typer leverandører vil blive inddraget. Vi var i stand til at besvare omkring 40 spørgsmål fra deltagerne under arrangementet.

Her er en redigeret version af præsentationen, der blev brugt under arrangementet.

Hvis du ønsker at blive inkluderet i FEED-processen, bedes du registrere dig hos os ved at sende en e-mail. Du kan finde mere information her: https://danskepatruljeskibe.dk/partnere-leverandoerer/

En kæmpe tak til alle vores potentielle leverandører, der deltog. Sammen vil vi levere de bedst mulige nye patruljeskibe og styrke forsyningssikkerheden for Danmark inden for den maritime sektor!